Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını Ahi Evran Camisi'nde kıldı.

        Yıldırım, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Çevre Projeleri Açılış Töreni'nin ardından Etimesgut ilçesindeki Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi'ne geçti.

        Cuma namazını Ahi Evran Camisi'nde kılan Yıldırım, namazın ardından cami önünde kendisini bekleyen vatandaşları selamladı.

        Daha sonra esnaf ziyaretinde bulunan Yıldırım, "Sayın Başbakanımız, Şaşmaz Oto Sanayisine hoş geldiniz. Çay içmeye 'evet' der misiniz?" yazılı pankartla karşılandı.

        Esnafla ayaküstü sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen Yıldırım, esnaftan, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilişkin 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için destek istedi.

        Başbakan Yıldırım'a, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı ile milletvekilleri ve diğer yetkililer eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler