Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Türkiye'nin en büyük gençlik merkezini Samsun'a yapacağımızın sözünü vermiştik. Bu sözümüzü tutmanın mutluluğu içerisindeyim." ifadesini kullandı.

        Bakan Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Samsun'da yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi olma özelliğini taşıyacak İlkadım Gençlik Merkezi inşaatında sona yaklaşıldığını belirtti.

        Gençlik merkezinin kısa süre sonra açılacağını bildiren Kılıç, şöyle devam etti:

        "Türkiye'nin en büyük gençlik merkezini Samsun'a yapacağımızın sözünü vermiştik. Bu sözümüzü tutmanın mutluluğu içerisindeyim. 23 Temmuz 2015'te ihalesi gerçekleştirilen, 8 Eylül 2015'de de yapımına başlanan gençlik merkezi, yaklaşık 7 milyon liraya mal olacak. İlkadım Gençlik Merkezi bünyesinde çok amaçlı salon, basketbol, voleybol ve hentbol ve fitness salonu, 5 derslik, zeka oyunları, yemek, müzik ve folklor derslikleri, kütüphane, sporcu ve antrenör soyunma odaları, kafeterya ile fuaye alanı bulunuyor."

        Önemli bir tesisin Samsun'a kazandırılmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Bakan Akif Çağatay Kılıç, "Göreve geldiğimiz günden bu yana gençlik merkezlerini çok önemsiyoruz. Bu nedenle Türkiye'nin dört bir yanını gençlik merkezleri ile donatıyoruz. Yaptığımız gençlik merkezleri sayesinde özellikle öğrencilerimizin eğitimlerini daha iyi, daha verimli hale getirebilmelerine katkı sağlıyoruz. İnanıyorum ki İlkadım Gençlik Merkezi, tamamlandığında tıpkı diğer gençlik merkezlerimiz gibi gençlerimizin yoğun ilgi göstereceği yerlerden birisi halini alacak. Gençlik merkezimizin Samsun'a ve geleceğimizin teminatı gençlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler