Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü, yaptığı açıklamada, 900 liradan satışa sunulan deplasman tribünü bilet fiyatlarına ilişkin, Atiker Konyaspor'un kendi seyirci yasağına dikkat çekmek adına gündem oluşturduğu ve Trabzonspor'u hedef almadığının anlaşıldığını belirtti.

        Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Atiker Konyaspor ile oynayacağımız müsabakanın bilet fiyatlarıyla ilgili Kulüpler Birliği Vakfı'nın yapmış olduğu açıklamadan da anlaşılacağı üzere Konyaspor'un kendi seyirci yasağına dikkat çekme adına gündem oluşturduğu ve Trabzonspor'u hedef almadığı anlaşılmaktadır." ifadelerine yer verildi.

        Açıklamada, iki kulübün bundan önce olduğu gibi bundan sonra da dostluk içerisinde birlikte yürüyeceği vurgulanarak, "Konyaspor yönetiminin bilet fiyatları ile ilgili almış olduğu kararı yeniden gözden geçireceğine inanıyoruz." denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler