Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Bitlis'te terör örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 6'sının tutuklandığı bildirildi.

        Valilikten yapılan açıklamada, PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

        Bu kapsamda Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen kapsamlı ve duyarlı çalışmalar sonucunda 11 şüphelinin gözaltına alındığı aktarılan açıklamada, şüphelilerden N.K, İ.Y, S.B, S.G, Y.S. ve B.Y'nin tutuklandığı, diğer şüphelilerin ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı kaydedildi.

        Açıklamada, terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri saldırılara karşı mücadelenin, halkın desteğini alan güvenlik güçlerince kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler