Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "28 Şubat'tan 15 Temmuz'a Darbeler ve FETÖ İhaneti" paneline katılmak üzere geldiği Manisa Kültür Merkezi'nde çiçeklerle karşılandı.

        Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'u karşılayanlar arasında geçen yıl evlerine konuk olduğunu gösteren fotoğrafı sosyal medyada paylaştığı için Manisa Su ve Kanalizasyon İşleri'ndeki (MASKİ) görevine son verilen Remziye Kavukçu ile eşi Ercan Kavukçu da vardı.

        Kavukçu çifti, işten çıkartıldıktan sonra kendilerine yardımcı olan Kurtulmuş'a çiçek sunup teşekkür etti.

        Kavukçu çifti ile sohbet eden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, mehteran takımının gösterisini izledikten sonra salona geçti.

        Gazetecilere açıklama yapan Ercan Kavukçu, geçen yıl Mesir Macunu Festivali sırasında Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'u evlerine çay içmeye davet ettiklerini hatırlattı.

        Kavukçu, "Sayın Başbakan Yardımcımız da bizi kırmadılar ve evimize kadar gelip çayımızı içtiler. Ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ'de çalışan eşim elim bir şekilde işten çıkartıldı. Ardından Sayın Kurtulmuş bize çok yardımcı oldu. Onun yardımları sayesinde işe başladı." diye konuştu.

        İşten çıkarılan Remziye Kavukçu ise Numan Kurtulmuş sayesinde işe başladığını ve teşekkür etmek istediklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler