Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Batman'ın Hasankeyf ilçesinde, terör örgütü PKK'ya ait sığınakta çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince ilçe kırsalındaki PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek, sığınak, barınak ve depo alanlarını imha etmek amacıyla sözde "Mava" alanı olarak adlandırılan bölgede operasyon düzenlendiği belirtildi.

        Operasyonda, 20 litrelik boş plastik bidon, 2 spor ayakkabı, 2 şemsiye, 1 tencere, 5 kilogram küp şeker, yarım kilo çay, yarım kilo tütün, 1,5'lik volt pil, 2 tel fırça, 8 kaşık, 2 ayarlı anahtar, 25 zımpara kağıdı, 40 metre kablo, 4 iç çamaşırı ve 3 pijama ele geçirildiği bildirildi.

        Ele geçirilen malzemelerin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile imha edildiği kaydedilen açıklamada, terörle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlerin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler