Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda çıkışa geçen Gaziantepspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, takımın üzerindeki kötü havayı atmaya çalıştıklarını, bunun için biraz zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

        Teknik direktör Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın ve şehrin kalitesine güvendiğini, ligde kalacaklarına olan inancının arttığını söyledi.

        Her geçen hafta takım olma adına daha iyi işler yaptıklarını ifade eden Uygun, futbolcularından genel olarak memnun olduğunu vurguladı.

        Performanslarını daha yukarıya taşıyabilmenin hesabını yaptıklarını anlatan Uygun, "Son haftalarda alınan puanlardan elbetteki memnunum ama açıkçası geçen hafta Başakşehir, bu hafta da Fenerbahçe maçında toplam 4 puanımız kayıp. Ben Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarından üçer puan bekliyordum." dedi.

        Uygun, üzüntüyü bir kenara bırakıp yeni haftalara odaklanmaya çalıştıklarını belirtti.

        - "Futbolcularımın morali yükseliyor"

        Gaziantepspor'un son haftalarda topladığı puanlar öncesinde, üst üste maç kaybeden bir takım görüntüsü verdiğini dile getiren Uygun, şunları kaydetti:

        "Kendinizden pay biçin, üst üste yenilince ister istemez öz güveniniz zedelenir, korkak hareket etmeye başlarsınız. Biz de o yüzden, geldiğimiz günden bu yana üzerimizdeki kötü havayı atmaya çalışıyoruz. Bu iş öyle kolay olmuyor. Biraz zaman gerekiyor. Şu an hem taktik hem de felsefe olarak bu işe çok yoğun mesai harcıyoruz. İnşallah kısa zamanda galibiyeti alışkanlık haline getireceğiz. Geldiğim zamana göre futbolcularımın morali çok daha iyi. Her geçen gün futbolcularımın morali yükseliyor."

        Bülent Uygun'un ilk sınavını verdiği 19. haftadaki Trabzonspor deplasmanından 4-0'lık mağlubiyetle dönen Gaziantepspor, son üç haftada Adanaspor'u (1-0) mağlup edip Medipol Başakşehir (0-0) ve Fenerbahçe ile (1-1) berabere kaldı. Kırmızı-siyahlı ekip, ligde 16 puanla 18. ve son sırada bulunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler