Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da bir işletmeci, şehit polis ve asker çocuklarına yemeği ücretsiz ikram ediyor.

        Kentte kokoreççilik yapan Efkan Kılıç, iş yerinin tabelasına "Şehit çocukları paradan daha değerli bir bedel ile ücretsiz yemek yer. Çünkü o bedel babaları tarafından ödenmiştir." yazdırdı.

        Şehit çocuklarına ücretsiz yemek ikramında bulunduğunu bu yazıyla ilan eden Kılıç, diğer esnafa da örnek oldu.

        Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 6 yıldır esnaf olduğunu, 6 yıldır da şehit asker ve polis çocuklarına ücretsiz yemek verdiğini söyledi.

        Polis olan eniştesinin 7 yıl önce İzmir'de uyuşturucu operasyonu sırasında yaralanarak gazi olduğunu, arkadaşının ise şehit düştüğünü ifade eden Kılıç, o günden sonra şehit ve gazi çocuklarına elinden gelen yardımı yaptığını vurguladı.

        Asker ve polisin halk için yaptıklarının unutulamayacağını, her şeyden önce vatanı koruduklarını dile getiren Kılıç, şöyle konuştu:

        "Devletimiz en ufak sıkıntımızda yanımızda. Ben de şehit, polis ve asker çocuklarına ücretsiz yemek vereyim dedim. Elimden başka bir şey gelmiyor. Keşke daha fazlasını yapabilsem. Bu şekilde vicdanen de kendimi rahat hissediyorum. Bütün şehit yakınlarını bekliyorum. 15 Temmuz'da ülkemiz büyük bir sıkıntıya girdi. A veya B partisi zamanı değil şu anda. Bir tane daha Türkiye Cumhuriyeti olmayacak. Suriye gibi olmak istemiyorsak Cumhurbaşkanımızın arkasında olalım. Şehitlerimize, askerlerimize ve polisimize sahip çıkalım."

        Kılıç, durumu iyi olan her esnafın devlet için bir şeyler yapması gerektiğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler