Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesi merkezli, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 41 şüpheli adliyeye sevk edildi.

        Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, FETÖ/PDY'nin Alanya ilçesi merkezli 11 ildeki yapılanmasına yönelik 13 Şubat'ta düzenlenen operasyonda gözaltına 60 kişiden 41'inin, Antalya'daki ifade işlemleri tamamlandı.

        "FETÖ üyesi olmak ve örgüt kapsamında faaliyetlerde bulunmak" ve "terör örgütüne finans destekte bulunmak" suçlamalarıyla Alanya Adliyesine sevk edilen zanlılar, yakınlarının adliye önündeki toplanması nedeniyle adliyenin yemek kapısından içeriye alındı.

        Alanya ilçesi merkezli 11 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik 13 Şubat'ta eş zamanlı düzenlenen operasyonda, örgüte finans desteği verdiği belirtilen, aralarında Alanya'daki bir yemek firmasının yöneticileri ile örgüte ait okulda çalışan öğretmenlerin de bulunduğu 60 kişi gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler