Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da 108 kilogram eroinin ele geçirildiği yolcu otobüsünün sahibi, muavini ve 2 şoförü adliyeye sevk edildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince gözaltına alınan araç sahibi Mehmet Ü. (39), şoförler Burhan B. (50) ve Medeni U. (57) ile muavin Erkan B'nin (26) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi.

        Zanlıların, ifadelerinde İran uyruklu kişinin tehdidi nedeniyle eroin ve kaçak sigaraları taşıdıklarını iddia ettikleri öğrenildi.

        Adana Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerince, 24 Şubat'ta Van'dan Konya'ya giden yolcu otobüsü, Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunun merkez Sarıçam ilçesi İncirlik mevkisinde durdurulmuş, yapılan aramada muavin koltuğunun arka kısmındaki gizli bölmede paketler halinde 108 kilogram eroin ile 120 karton kaçak sigara ele geçirilmiş, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler