Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, başkente yapılması planlanan uluslararası fuar alanına ilişkin, "Büyük paralar verdik, projeler çizdirdik, bunun devam etmesini istiyoruz. Bunun devam etmesi için de Akyurt Belediyesine ve Ankara Büyükşehir Belediyesine hisseler devredilmeli." dedi.

        Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre AŞ'nin ortakları, Ankara Büyükşehir Belediyesinde bir araya geldi.

        Melih Gökçek başkanlığında yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner ve Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz katıldı.

        Gökçek, basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ortakların toplantıya katılmalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

        Şirket ortaklarının fuar alanı için hazırlanan projenin pahalıya mal olacağını ve daha ucuz bir projeyle devam edilmesi gerektiğini savunduklarını aktaran Melih Gökçek, "Projeye büyük paralar verdik, projeler çizdirdik, bunun devam etmesini istiyoruz. Bunun devam etmesi için de Akyurt Belediyesine ve Ankara Büyükşehir Belediyesine hisseler devredilmeli." diye konuştu.

        Gökçek, konunun taraflarca değerlendirileceğini, bu konuda müspet sonuç almayı umut ettiğini de sözlerine ekledi.

        Ankara Ticaret Borsası Başkanı Yavuz da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun toplantıya neden katılmadığına ilişkin soruya, "sağlık sorunları" yanıtını verdi.

        Şirketin ortaklarının daha önceki yönetim kurulu toplantılarına katılmaması üzerine olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler