Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleşen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi.

        Alınan bilgiye göre, yaklaşık 4 saat süren toplantıda, CHP'nin referandum kampanyasıyla ilgili çalışmalar ele alındı.

        Profesyonel reklam şirketlerinin kampanya görsellerine ilişkin sunum yaptığı toplantıda, MYK üyelerinin görüş ve önerileri alındı.

        Toplantıda, CHP'nin referandum sürecinde kullanması için "Geleceğimiz için hayır" sloganının ön plana çıktığı öğrenildi. CHP'nin, kampanyada çocuk ve gençlere daha çok yer vermeyi planladığı, görsellerin bu yönde hazırlandığı belirtildi.

        Dış politika, seçim güvenliği ve gençlerin referanduma katılımı konusunda sunumların yapıldığı toplantıda, Yunanistan'la son dönemde yaşanan gerginlik değerlendirildi.

        - Kampanya Amasya'dan başlatılacak

        Referandum kampanyasını Amasya'dan başlatması beklenen Kılıçdaroğlu'nun, 1 Mart Çarşamba günü CHP Genel Merkezi'nde partisinin milletvekilleriyle kapalı grupta bir araya geleceği belirtildi. Kılıçdaroğlu, 3 Mart'ta İstanbul'da, 4 Mart'ta ise İzmir'de çeşitli programlara katılacak.

        Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun, üniversiteli gençlere de bir mektup yazarak, onları "demokrasiye sahip çıkmaya" çağıracağı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler