Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Rekabet Kurulu, Aslanlar Metal Alüminyum PVC Plastik İmalatı şirketi ve Solar-San Vakumlu Cam Tüp Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ'nin vakumlu cam tüp arzını kısıtlamak ve fiyatını artırmak üzere anlaşmak suretiyle rekabete karşı hareket edip etmediğinin tespitine yönelik yürütülen soruşturma sonucunda ilgili kanunu ihlal etmediğine ve idari para cezası uygulanmasına gerek olmadığına karar verdi.

        Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Aslanlar Metal ve Solar-San şirketlerinin vakumlu cam tüp arzını kısıtlamak ve fiyatını artırmak üzere anlaşmak suretiyle Rekabetin Korunması hakkındaki Kanunun ilgili maddesini ihlal edip etmediklerinin tespitine yönelik yürütülen soruşturma sonucunda, toplanan tüm delil, bilgi ve belgeler, düzenlenen rapor, yazılı savunmalar ve sözlü savunma toplantısında yapılan açıklamalar değerlendirilerek, Rekabet Kurulunca nihai karar alındı.

        Buna göre, söz konusu şirketlerin ilgili kanun maddesini ihlal etmedikleri ve idari para cezası uygulanmasına gerek olmadığı karara bağlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler