Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN (AA) - Bartın merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, aralarında emniyet müdürü ve akademisyenlerin bulunduğu 7 kişi tutuklandı.

        Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekiplerince Bartın merkezli İstanbul ve Ankara'da düzenlenen operasyonda, aralarında daha önce ihraç edilenlerin de bulunduğu 1'i emniyet müdürü, 6'sı akademisyen 7 kişi gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından, adliyeye getirilen zanlılar S.D, E.E, O.E, M.G, A.G, S.S. ve İ.S.S, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Öte yandan, aynı soruşturma doğrultusunda gözaltına alınan 1 kişinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

        Bartın merkezli, İstanbul ve Ankara'da 24 Şubat'ta düzenlenen operasyonda, 1'i ihraç edilen emniyet müdürü ve aralarında meslekten ihraç edilenlerin bulunduğu 6'sı akademisyen 7 kişi, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler