Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'nın en çok ziyaret edilen turizm merkezlerinden olan Gölyazı'da yaz sezonuna hazırlık çalışmaları hızlandı.

        Mudanya, Gemlik ve Karacabey sahillerinin modern ve temiz bir görüntü kazanması amacıyla çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, göllerdeki çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

        Bu çerçevede, turizm merkezi Gölyazı Mahallesi'nin Uluabat Gölü'ne kıyı bölümlerinde su çekilmesi nedeniyle oluşan sazlık alanların yol açtığı kötü koku ve görüntü kirliliğine müdahale edildi.

        Kıyı şeridindeki noktalarda oluşan sazlıklar, Orman ve Su İşleri 2. Bölge Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden gerekli izinler alındıktan sonra ilgili müdürlüklerin denetiminde temizlendi. Amfibik araçla yapılan temizlikle, Uluabat kıyısında görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.

        Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, özellikle güneşin batışını izlemek için ilkbahar ve yaz aylarında binlerce kişinin uğrak yeri haline gelen bu turizm merkezinin, yapılan çalışmalarla bambaşka bir görünüme kavuşacağını bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler