Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - CHP, halk oylaması kampanyasında "Geleceğim için hayır" sloganını, logoda ise kız çocuğu ve güneşi kullanacak.

        AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, örgüte yönelik toplantılarla halk oylamasını kampanyasını başlatan CHP'de, kampanyanın "Görsel İletişim Kılavuzu" da yayınlandı.

        Parti örgütüyle paylaşılan kılavuzda, kampanyanın sloganının "Geleceğim için hayır" olduğu belirtildi.

        Kılavuzda, kampanya logosuyla bu logonun seçim araçlarında ve promosyon ürünlerde nasıl kullanılacağı da anlatıldı.

        Kampanya boyunca parti flaması yerine Türk bayrağını kullanacak CHP'nin, halk oylaması logosunda ise "geleceği" temsil eden, çift örgülü saçıyla bir kız çocuğu yer alıyor.

        Logoda ayrıca güneş ve "Geleceğim için hayır" sloganı ile üzerinde "tercih" işareti bulunan kahverengi renkli "hayır pusulası"na yer veriliyor.

        CHP’nin logosu halk oylaması kampanyası boyunca araçlarda, afiş, pankart, bilboard, poster, promosyon, şapka ve tişörtlerde kullanılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler