Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'deki yaralamalı ve hasarlı bazı trafik kazaları, MOBESE kameralarınca kaydedildi.

        Kırşehir Emniyet Müdürlüğüne ait kent merkezindeki MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde, Ankara Caddesi Askerli Şubesi kavşağında geçiş üstünlüğü kuralına uymayan araçların çarpıştığı görülüyor.

        Ahi Evran Mahallesi'ndeki özel hastane önünden çıkmaya çalışan sürücünün geri manevrası sırasında dikkatsizlik sonucu aracıyla yaşlı bir kadına çarpmasının yansıdığı görüntülerde, Belediye kavşağında kırmızı ışık ihlali sonucu bir otomobilin başka bir otomobille çarpışması da yer alıyor.

        Kameralara yansıyan görüntülerde, belediye kavşağına hızla giren bir motosikletin kaza yapması, şehir merkezinde hız kuralına uymayan şoförün aracıyla ağaca çarpması, kavşakta hız kuralına uyulmaması sonucu iki otomobilin çarpışması, gece saatlerinde alkollü şekilde direksiyon başına geçen sürücünün aracıyla önce trafik lambalarına ardından da otomobillere çarpması bulunuyor.

        Kapalı pazar yeri kavşağında aracını park etmeye çalışan sürücünün geri manevra sırasında yayaya çarpması, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya otomobilin çarpma anı da görüntülere yansıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler