Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

        Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde hava parçalı ve az bulutlu olacak. Sabah ile gece saatlerinde buzlanma ve don, sabah Erzurum, Kars, Ağrı ve Iğdır çevresinde yer yer sis ve pus görülecek.

        Hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyredeceği bölgede, rüzgarın değişik yönlerden hafif kuvvette eseceği öngörülüyor.

        Bölgede gece en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 16, Ardahan'da 14, Ağrı'da 11, Iğdır'da 7, Erzurum'da 6, Erzincan'da 2 ve Tunceli'de 1 derece ölçüldü.

        Gün içinde en yüksek hava sıcaklıklarının ise Tunceli'de 16, Erzincan'da 14, Erzurum'da 5, Iğdır ve Ardahan'da 4, Kars'ta 3, Ağrı'da sıfırın altında 1 derece olacağı tahmin ediliyor.

        Kar kalınlıkları da Ağrı'da 65, Erzurum'da 29, Kars'ta 15, Ardahan'da 10 ve Iğdır'da 3 santimetre olarak kaydedildi.

        Yetkililer, dik ve eğimli yamaçlarda çığ düşme riskine karşı tedbirli olunmasını istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler