Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istihdam seferberliği çağrısının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Bursa Ticaret Borsası Hizmet Binasında ''İŞKUR Hizmet Noktası'' açıldı.

        Bursa Ticaret Borsası (BTB) Başkanı Özer Matlı yaptığı açıklamada, Borsa ve İŞKUR olarak Bursa ekonomisinin istihdam dostu büyümesini daha da güçlendirecek yeni atılıma destek sağladıklarını belirtti.

        Söz konusu Hizmet Noktası ile İŞKUR'un iş ve meslek danışmanları görevlerini yerine getirirken, kendilerinin de hizmeti üyelerinin ve işsizlerin ayağına götürmüş olacaklarını ifade eden Matlı, şunları kaydetti:

        "Üyeler, özellikle istihdam seferberliği kapsamında çıkarılan yeni teşviklerle ilgili bilgi alıp, eleman talebinde bulunabilecek. Böylelikle iş dünyamızın bu teşvik ve desteklerden yararlanma oranını artırmayı da amaçlıyoruz.''

        Bursa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Aydın da bütün borsa üyelerini ve iş yerlerini İŞKUR Hizmet Noktasından faydalanmaya davet etti.

        Hizmet noktasında BTB üyelerine ve iş yeri sahiplerine, nitelikli iş gücü talepleri ve işbaşı eğitim programı konusunda bilgi verilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler