Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 6 Mart Pazartesi günü sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

        Döşemealtı ilçesindeki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Rıza Çalımbay, futbolcularıyla bir süre konuştu.

        Ailevi sorunları nedeniyle ülkesinde olan Ramon Motta ve sakatlığı bulunan Yekta Kurtuluş antrenmana katılmadı. Geçen hafta deplasmanda oynanan Akhisar Belediyespor karşılaşmasında sakatlanan Mustafa El Kabir ise koşu yaptıktan sonra fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

        İdman, koşunun ardından yapılan dar alanda pas çalışması ve taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Maç sırasında, teknik direktör Çalımbay'ın futbolcularını sık sık uyardığı görüldü.

        Öte yandan Antalyaspor'dan yapılan açıklamaya göre, kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk, İtalya'nın ünlü futbol kulüplerine ziyaretlerine devam ediyor.

        Antalyaspor Kulübüne katkı sağlamak ve gelecek dönem kadrolarını oluşturmak için yurt dışı ziyaretlerinde bulunan Öztürk'ün, genel menajer Servet Çavuşoğlu ile Inter Başkanı Erick Thohir ve Milan Başkan Yardımcısı Adriano Galliani ile bir araya geldiği duyuruldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler