Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Uzungeçit beldesinin bağımsız Belediye Başkanı Hacı Yıldırım, düzenlenen törenle, AK Parti'ye katıldı.

        AK Parti Şırnak İl Başkanlığında düzenlenen törende konuşan İl Başkanı Mehmet Aşan, 1 Mart'ın Şırnak için önemli birgün olduğunu belirtti.

        Yıldırım'ın tüm baskılara rağmen bağımsız olarak belediyedeki hizmetleri bugüne kadar sürdürdüğünü anlatan Aşan, "Türkiye'nin bu hassas referandum sürecinde Uzungeçit Belde Belediye Başkanı Yıldırım bütün hassasiyetini göstererek, Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü adına AK Parti'nin Türkiye'ye bugüne kadar yaptığı hizmetlerin kendilerine verdiği güvence adına bugünden itibaren AK Parti siyasetinin temiz mutfağında siyaset yapma kararı vermiştir. Ülkemize ve Şırnak'a hayırlı olsun." dedi.

        Hacı Yıldırım da kararın herkese hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Bugünden sonra bütün gücüm ve gayretimle partimin arkasında olacağım. Üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Devletim, Başbakanım, Cumhurbaşkanımın emrindeyim." diye konuştu.

        Konuşmaların ardından Aşan, Yıldırım'a AK Parti rozetini taktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler