Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Ankara'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı koyarken şehit düşen Emrah Sapa ve Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in ailesine ziyarette bulundu.

        Başiskele ilçesinde yaşayan Emrah Sapa'nın eşi Ayşe Sapa'yı ziyaret eden Vali Güzeloğlu, her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirtti.

        Şehit ailesinin taleplerini dinleyen Güzeloğlu, "15 Temmuz gecesi aziz milletimiz, dünyada emsali görülmemiş bir iman ve inançla göğsünü tanklara, jetlere ve helikopterlere siper ederek, demokrasisine sahip çıkmış ve tarihe ismini yazdırmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren şehidimiz Emrahımızı ve tüm şehitlerimizi, şükran ve minnetle anıyoruz, Ruhları şad olsun." ifadelerini kullandı.

        Ayşe Sapa da hiçbir zaman kendilerini yalnız bırakmayan Vali Güzeloğlu'na teşekkür etti.

        Ziyarette Vali Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu'na, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay ve eşi Müjgan Kantay eşlik etti.

        Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından karakola uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in ailesini de ziyaret eden Güzeloğlu, şehidin oğlu Çağan Cemal Demirer'i sevdi.

        Şehidin babası Halil, annesi Susam ve eşi Burcu Demirer ile sohbet eden Güzeloğlu, "Sizler bize şehidimiz Erdi'nin emanetlerisiniz ve biz de bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin, her zaman sizlerin yanında olacağız." diye konuştu.

        Şehidin ailesi de ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler