Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da bir iş yerinden 45 bin lira değerinde kumaş çaldığı ileri sürülen biri asker firarisi 3 şüpheli yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Bey Mahallesi'ndeki bir iş yerinden 45 bin lira değerinde 43 top kumaş çalındığı ihbarını aldı.

        Bölgeye giden Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları incelemede, iş yerinin kepenginin zorlanarak açılıp olayın gerçekleştirildiğini belirledi.

        Ekipler, yaptıkları araştırmayla, şüphelilerin 01 GT 757 plakalı otomobile kumaşları yükleyerek olay yerinden ayrıldığını tespit etti.

        Hırsızlık olayına karışan 3 kişinin kimliğini belirleyen polis, şüpheliler Yakup D, Beycan H. ve Murat A'yı yakaladı.

        Er olarak görev yaptığı askeri birliğinden uyuşturucu tedavisi için izin aldığı ancak izninin bitiminin ardından birliğine dönmediği belirlenen Yakup D, askeri yetkililere teslim edildi.

        Diğer şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi'ne getirildi.

        Geçirdiği kaza sonucu bir ayağı alçıya alındığı öğrenilen şüpheli Beycan H, burada kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi.

        Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

        Zanlıların, evlerinde yapılan aramada çalınan kumaşların bulunduğu ve iş yeri sahibine teslim edildiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler