Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da bir kişinin otomobilinde başından tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili olayda silahı kullandığı iddiasıyla Mersin'de yakalanan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesinde 2 ay önce Korkut Özgün'ün (37) otomobilinde tabancayla vurularak öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında aranan şüpheli Kenan S'nin Mersin'de saklandığını belirledi.

        Kente giden ekipler, olayda silahı kullandığı iddia edilen zanlıyı yakalayarak Adana'ya getirdi.

        Emniyetteki işlemleri tamamlanan Kenan S, sağlık kontrolü için getirildiği Adana Adli Tıp Birimi çıkışında gazetecilerin "neden vurdun" sorusuna, pişman olduğunu söyleyerek cevap verdi.

        Daha sonra adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

        - Olay

        Ova Mahallesi 44002 Sokak'ta 1 Ocak'ta çalışır durumdaki 01 KS 534 plakalı otomobilin sürücüsü Korkut Özgün, aracında başından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulunmuştu.

        Olayla ilgili daha önce yakalanıp adliyeye sevk edilen zanlılardan Mehmet B. (34) ve Şakir G. (34) tutuklanmış, Kenan T. (35), Murat T. (35) ve Fırat D. (41) serbest bırakılmış, Deniz S'ye ise ev hapsi cezası verilmişti.

        Olay günü maktul Korkut Özgün'ün otomobiliyle hareket halindeyken yol ortasında duran Deniz S. ile tartıştığı, daha sonra çıkan kavgada Deniz S'nin darbedildiği, kavgayı duyan kardeşi Kenan S'nin olay yerine bazı arkadaşlarıyla gelip otomobiliyle kaçmaya çalışan Korkut Özgün'e tabancayla ateş ederek öldürdüğü öne sürülmüştü.

        Firari Kenan S'nin yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler