Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa merkezli 4 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında meslekten ihraç edilenlerin de bulunduğu 28 emniyet mensubundan 19'u tutuklandı.

        Alının bilgiye göre, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülen soruşturma kapsamında örgütün emniyet yapılanmasına yönelik, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, 17 şubat tarihinde Manisa, Balıkesir, Kocaeli ve Bursa'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan, aralarında meslekten ihraç edilenlerin de bulunduğu 28 emniyet mensubunun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Adliyeye sevk edilen zanlılardan 19'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 9 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Şüphelilerin, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullandığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler