Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Konya’da Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, kalem görünümlü suikast tabancası üretip sattığı iddia edilen 9 kişi gözaltına alındı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beyşehir ilçesine bağlı Üzümlü Mahallesi'nde kurusıkıdan bozma tabanca ve kalem tabanca ile kısa namlulu av tüfeği üretimi yapıldığı bilgisi üzerine şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

        Yaklaşık 4 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen ekipler, Beyşehir ve Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de desteğiyle İzmir, Beyşehir ve Seydişehir'de 9 adrese baskın düzenledi.

        Adreslerde yapılan aramalarda, 185 kalem görünümlü suikast tabancası, 86 kurusıkıdan bozma tabanca, 535 kurusıkı tabanca, 4 av tüfeği ile çok sayıda fişek, kurusıkı tabanca namlusu ve tabanca yapımında kullanılan malzeme bulundu.

        Operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler