Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Diyarbakır'da şehit düşen ve bugün doğum günü olan polis memuru Kadir Miraç Özcan'ın ailesini ziyaret etti.

        Akdağ, 16 Ocak 2017'de Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memuru Özcan'ın Ortahisar ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi'ndeki evine ziyaret gerçekleştirdi.

        Bugün 28. doğum günü olan Özcan'ın annesi Gülşen, babası Ali ve eşi Semra Özcan'a taziyelerini ileten Akdağ, şehidin 1,5 yaşındaki kızı Mina Umay ile de yakından ilgilendi.

        Akdağ'a, bu ziyareti sırasında Vali Yücel Yavuz, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ve Salih Cora ile Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kurt, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve diğer ilgililer eşlik etti.

        Daha sonra basına kapalı devam eden ziyaret, yaklaşık bir saat sürdü.

        Bakan Akdağ, Akçaabat ilçesindeki Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesini de ziyaret ederek, Başhekim Alparslan Kapısız'dan bilgi aldı.

        Bazı servisleri ziyaret eden Akdağ, hastaların sağlık durumları hakkında doktorlarla istişare etti.

        Akdağ, servis koridorunda karşılaştığı 80 yaşındaki Hacer Aktaş'a karanfil verdi.

        Bakan Akdağ, tedavi gören bir yakınını ziyaret için kızı ile hastaneye geldiğini ifade eden Aktaş'ın elini tutarak bir süre koridorda yürüdü ve sohbet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler