Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Samsun'un Kavak ilçesinde komşular arasında köpeklerin yediği kazlar nedeniyle çıkan silahlı kavgada baba ile oğlunu öldürdüğü, diğer oğlunu ise yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi.

        Çivril Mahallesi'nde Behçet Şahin'in (73) köpekleri, komşusu S.K'nın (36) bahçesindeki 18 kazı farklı zamanlarda yedi. Bunun üzerine Şahin, kazlar için para vereceğini söyleyerek S.K. ile anlaştı.

        Paranın bir bölümünü ödeyen Şahin, kalan kısmını ödememesi yüzünden komşusuyla tartıştı.

        Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.K. av tüfeği ile Behçet Şahin ile oğulları Zeki (46) ve Tuncay Şahin'e (39) ateş etti.

        Zeki Şahin olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan baba Behçet ve oğlu Tuncay Şahin, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

        Yaralılardan Behçet Şahin, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Tuncay Şahin ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

        Jandarma ekiplerince gözaltına alınan zanlı S.K'nın Kavak Jandarma Komutanlığındaki işlemleri tamamlandı.

        Üzerine çelik yelek giydirilen zanlı, geniş güvenlik önlemleri altında Kavak Adliyesine sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler