Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, "Engellilerimizin sosyal hayat içerisinde bir amaç ve bir misyona sahip olmaları için spor en büyük faktördür." dedi.

        Usta, Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile Aydın Bedensel Engelliler Spor Kulübü müsabakasını izlemek için geldiği Samsun'un Çarşamba ilçesinde temaslarda bulundu.

        MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ile MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ile Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Uçar ve Çarşamba Engelliler Derneği Başkanı Kerim Deniz ile görüşen Usta, bedensel engellilerin sorunlarını dinledi.

        Usta, burada yaptığı açıklamada, engellilerin sosyal hayatın içerisinde olabilmesi gerektiğini söyledi.

        Engelli bireylerin spor sayesinde harekete geçtiğini belirten Usta, "Hayatlarında göremeyecekleri yerleri bu sayede görüyorlar. Türkiye'nin her yerine müsabakaya gidiyorlar ancak ulaşımı minibüs ile sağladıklarını ifade ettiler. Bu bir sosyal sorumluluk işidir. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Aynı desteği iş adamlarımızdan da bekliyorlar ve biz de bekliyoruz. Engellilerimizin sosyal hayat içerisinde bir amaç ve bir misyona sahip olmaları için spor en büyük faktördür." diye konuştu.

        Çarşamba Engeliler Derneği Başkanı Deniz ise Çarşamba ilçesindeki engellilerin topluma kazandırılması için siyasilerin desteğine ihtiyaçlarının olduğunu kaydetti.

        Usta, daha sonra Çarşamba Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile Aydın Bedensel Engelliler Spor Kulübü karşılaşmasını izledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler