Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ordu'nun Fatsa ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

        AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığı binasını ziyaret eden Akdağ, bir süre partililerle sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Akdağ, daha sonra partililerle basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

        Recep Akdağ, Fatsa Devlet Hastanesine de giderek, başhekim Nurdoğan Karadağlıoğlu'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

        Hastane personeli, doktor ve hemşirelerle bir süre sohbet eden Akdağ, çalışanlara görevlerinde başarılar diledi.

        Hasta ve yakınlarıyla da bir araya gelen Bakan Akdağ, vatandaşların sorunlarını dinleyerek "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

        Tedavi olan çocukları odalarında tek tek gezen ve onlarla yakından ilgilenen Akdağ, çocuklara oyuncak hediye etti. Çocukların sağlık durumuna ilişkin doktorlardan bilgi alan Recep Akdağ, bazı hasta yakınlarına da çocukların sağlığı konusunda çeşitli tavsiyelerde bulundu.

        Bakan Akdağ, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu'da 2 gündür bazı programlara katıldığını ve ziyaretlerde bulunduğunu anımsattı.

        Ünye ve Fatsa ilçelerinde hastaneleri ziyaret ettiğini anlatan Akdağ, "Şükürler olsun hem Ünye hem de Fatsa'da hasta konforu, sağlık çalışanlarının rahat iş görmesi ve yüksek teknolojinin kullanılması açısından mükemmel ortamlara sahibiz." diye konuştu.

        Fatsa Devlet Hastanesinde bulunan imkanların birçok Avrupa ülkesindeki hastanelerde olmadığını vurgulayan Recep Akdağ, "Bütün Türkiye'nin hastaneleri böyle olacak. Önümüze koyduğumuz hedef budur. Bir taraftan büyük şehirlerde mükemmel bölge hastaneleri yapıyoruz, öbür taraftan da ilçelerimizde o ilçenin büyüklüğüne göre hastaneler yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

        Akdağ, yöneticiler, çalışanlar, hasta ve yakınlarıyla görüştüklerini belirterek, işlerin iyi gittiğini ve daha da iyi olacağını kaydetti.

        Bakan Akdağ'a ziyaretlerinde, AK Parti Ordu milletvekilleri Oktay Çanak ve Ergün Taşçı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ertan Bakır, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan da eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler