Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa'nın Salihli ilçesinde hırsızlık çetesine yönelik operasyonda, ev ve otomobillerden hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalanan 8 kişiden 5'i tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı ileri sürülen zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

        Alınan bir istihbarat sonucu şüphelilerin Turgutlu ilçesinde bir evde kaldıkları tespit edildi. Eve düzenlenen operasyonda, C.T, S.K, Y.A, A.H.A, A.S, İ.S, E.U ve M.M gözaltına alındı.

        Evde yapılan aramada 8 kar maskesi ile hırsızlık olaylarında kullanıldığı tespit edilen çok sayıda malzeme ele geçirildi.

        Yapılan araştırmada şüphelilerin Salihli, Turgutlu, Alaşehir, Demirci ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçelerinde 12 hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi.

        Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.H.A, C.T, E.U, Y.A ve S.K tutuklandı.

        Öte yandan tutuklanan zanlılardan A.H.A ile Y.A'nın 5'er, E.U’nun ise 15 suçtan hakkında yakalama kararı bulunduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler