Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen iki soruşturma kapsamında, Kahramanmaraş'ta, askerler ile askerlerden sorumlu sivil yapılanma içerisindeki FETÖ/PDY üyesi oldukları belirlenen 19 şüpheliden 6'sı yakalandı.

        Soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkartılan şüphelilerin yakalanmasına ilişkin Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez Onikişubat ilçesine bağlı Kale, Hartlap, Kızıseki ve Yeniköy mahallelerinde 19 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

        Terör örgütüne üye oldukları belirlenen B.S, M.K, Ç.A, M.U, A.B. ve M.A. isimli şüpheliler evlerinde gözaltına alındı.

        Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen bilgisayarlar, cep telefonları ile çeşitli malzemelere el konuldu.

        Soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan 13 kişinin yakalanması için jandarma ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler