Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa-Ankara karayolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaşamını yitiren kadın işçilerden Özlem İnan (36) için cemevinde tören düzenlendi.

        Ataevler Cemevi'nde düzenlenen törene, eşi Cömert İnan ve yakınları ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ve çalışma arkadaşları katıldı.

        Müezzinoğlu, tören öncesinde, Cömert İnan'a taziye dileklerini iletti, bir süre sohbet etti.

        Törende, İnan'ın tabutunun başında dua edildi, helallik istendi ve ardından cenaze namazı kılındı. İnan'ın cenazesi, Mudanya Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

        Bir otomotiv yan sanayi firmasında çalıştığı belirtilen 4 yaşında bir çocuğu olan Özlem İnan'ın, geçen yıl akciğer kanserini yendiği öğrenildi.

        Mehmet Tüzün idaresindeki 16 KT 064 plakalı yolcu otobüsünün, Mezit-7 mevkisinde virajı alamayarak refüje devrilmesi sonucu, Meyse Keskin, Leyla Çiçek, Özlem İnan, Güleydan Sezer, Leyla Yalçın, Fatma Hacıoğlu ve Elvan Mutlu hayatını kaybetmiş, 39 kişi yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler