Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli İlçe Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi bir grup kadın, tarlada çalışan kadın işçileri ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

        Tarhan ve beraberindekiler, çeşitli hediyeler ile karanfil verdikleri kadınların gününü kutladı.

        Belediye Başkanı Tarhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kadınların yılda bir defa değil her zaman hatırlanması gerektiğini söyledi.

        Türkiye'nin turp ihtiyacının büyük bölümünün karşılandığı Kadirli'deki emekçilerin başında kadınların geldiğini ifade eden Tarhan, ilçede binlerce ailenin ekmek kapısı olan turp tarlalarında çalışan kadınları unutmadıklarını vurguladı.

        Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emel Erkayıran da soğuk kış aylarında evine ekmek götürme mücadelesi veren tarım işçilerinin ve diğer çalışan kadınların her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

        Tarlada çalışan kadınlar ise Dünya Kadınlar Günü'nde de zorlu şartlarda mesailerine devam ettiklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler