Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün hayata geçirdiği "Denetimli Serbestlik Hatıra Ormanı" için 30 hükümlü yaklaşık bin fidan dikti.

        Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, proje kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Kandıra ilçesi Kefken mevkisinde tahsis edilen 12 hektarlık alanda 17 bin sahil çamı fidanının dikilmesinin hedeflendiği kaydedildi.

        Fidanların dikilmesi için 5402 sayılı Denetimli Serbestlik Kanunu gereği bir kamu kurumunda ücretsiz olarak çalışma yükümlülüğü alan 30 kişinin görevlendirildiği ifade edilen açıklamada, ilk etapta yaklaşık bin fidanın toprakla buluşturulduğu bildirildi.

        Etkinliğe, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Kandıra Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Belediye Başkanı Ünal Köken, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Dalaslan, Kocaeli Cumhuriyet Savcıları Serhat Tütüncü ile Mahmut Tokmak, İzmit Orman İşletme Şefi Yaşar Özbaş, Kocaeli Denetimli Serbestlik Müdürü Taylan Beydoğan ve kurum personellerinin katıldığı aktarıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler