Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası'nda Göksel Altıntaş, genç erkekler makaralı yayda bronz madalya mücadelesi verecek.

        Fransa'nın Vittel kentindeki şampiyonada, makaralı yayda bireysel eleme maçları tamamlandı. Genç erkeklerde Furkan Dernekli 2. turda elenirken, Göksel Altıntaş sırasıyla, Rus, İtalyan, İsveçli ve Avusturyalı rakiplerini geçerek bronz madalya mücadelesi vermeye hak kazandı. Göksel, üçüncülük maçında İngiliz James Howse ile eşleşti.

        Büyük erkeklerde Demir Elmaağaçlı, çeyrek finalde İtalyan rakibine yenilerek elendi. Evren Çağıran ile Furkan Oruç ise ilk turda şampiyonaya veda etti.

        Büyük kadınlarda Yeşim Bostan ile Cansu Ecem Coşkun ilk turu bay geçerken iki sporcu da çeyrek finale kadar yükseldi. Çeyrek finalde Cansu İtalyan, Yeşim ise İngiliz rakibine mağlup oldu.

        Genç kızlarda ise Gizem Elmaağaçlı, 2. turda elendi. Begüm Topkarcı, ilk turda eşleştiği diğer bir milli sporcu Songül Lök'ü eleyerek tur atlarken, 2. turdan ileri gidemedi.

        Şampiyonada bireysel müsabakalar tamamlanırken, Türk Milli Takımı'ndan iki sporcu madalya maçına çıkmaya hak kazandı. Göksel'in yanı sıra genç erkekler olimpik yayda Erdal Meriç Dal, altın madalya mücadelesi verecek.

        Bireyselde madalya müsabakaları 12 Mart Pazar günü yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler