Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, Azerbaycan uyruklu bir tır sürücüsünün ellerini koli bandıyla bağladıktan sonra tır ile bir miktar para ve cep telefonunu gasbettikleri öne sürülen kar maskeli 3 şüpheli tutuklandı.

        Tır sürücüsünü pompalı tüfekle tehdit ederek, tırla birlikte 800 dolar, 400 Türk lirası ve cep telefonunu gasbeden zanlılar, polis ekiplerince gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler Ş.Ç, Y.Y. ve S.D. tutuklandı. Diğer şüpheli Ü.K ise serbest bırakıldı.

        - Olay

        Azerbaycan uyruklu bir kişinin, yanına gelen kar maskeli kişiler tarafından pompalı tüfekle tehdit edilerek elleri koli bandıyla bağlandıktan sonra çekici, dorse, 800 doları, 400 lirası ve cep telefonunun gasbedildiğini ihbar etmesi üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçmiş, bir süre yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, şüpheliler Ş.Ç, Y.Y. ve S.D'yi İstanbul'da düzenledikleri operasyonla gözaltına almıştı.

        Zanlıların olayda kullandıkları araç içinde yapılan aramada 1 av tüfeği, 12 av tüfeği fişeği, 2 kar maskesi, eldiven, sahte ehliyet ve özel yapım bıçak ele geçirilmiş, sorgulanmak üzere emniyete götürülen şüphelilerin 27 Ekim'de Gebze'den bir başka tırın çalınması olayının da failleri oldukları, çaldıkları araçları Ankara Ostim Sanayi Sitesinde yedek parçacılık yapan Ü.K'ye 45 bin liraya sattıkları tespit edilmişti.

        Gözaltına alınan Ü.K'nin iş yerinde yapılan aramada tırlar da bulunmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler