Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Batman Valisi Ahmet Deniz, "Bizim güvenlikle ilgili hiç bir sıkıntımız yok, biz o güvenliği aldık. Sağlıklı bir seçim olması için de gerekli çalışmalarımızı, planlamalarımızı da yapıyoruz." dedi.

        Vali Deniz, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Sason ilçesine bağlı Yücebağ beldesinde, köy muhtarları, belde ve köylerin ileri gelenleri ile toplantı yaptı.

        Deniz, daha sonra burada bulunan Yücebağ Jandarma Karakol Komutanlığı Üs Bölgesi'ne geçerek askerleri ziyaret etti.

        Burada gazetecilere açıklama yapan Ahmet Deniz, vatandaşların baskı ve tehdit altıda kalmadan 16 Nisan halk oylamasında oyunu kullanması için gerekli önlemlerin alındığını söyledi.

        Tehdide asla izin vermeyeceklerini vurgulayan Deniz, şöyle konuştu:

        "Bize düşen vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak. Bir tek silahlı terör örgütü kalmayıncaya kadar bizim mücadelemiz devam edecek. Herkes öyle bilsin. Asla ve asla tehdide, baskıya izin vermeyiz. Asli görevimiz budur. Vatandaşın huzur ve güvenliği, vatandaşın özgür iradesinin sandığa yansıması önemli. Hiç bir baskıya maruz kalmadan, baskı ve tehdit altında kalmadan iradesini sandığa yansıtması önemli. Bizim güvenlikle ilgili hiç bir sıkıntımız yok. Biz o güvenliği aldık. Sağlıklı bir seçim olması için de gerekli çalışmalarımızı, planlamalarımızı da yapıyoruz."

        - "Sason son durak olmaktan kurtulacak"

        Sason ve Yücebağlılara müjde veren Vali Deniz, Sason'un artık son durak olmaktan kurtulacağını ve Sason-Muş arasındaki karayolunun yapımına en kısa sürede başlanacağını bildirdi.

        Ahmet Deniz'e, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Topuz ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kaplan da eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler