Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NİĞDE (AA) - Niğde'de, yaşları 65 ile 75 arasında değişen huzurevi sakinleri, futbol maçı izleyerek, keyifli anlar yaşadı.

        Bor Ahmet Kuddisi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinden bir grup, 5 Şubat Stadyumu'nda, Spor Toto 2. Lig takımları Niğde Belediyespor ile Hatayspor karşılaşmasını izledi.

        Maçın başlamasını heyecanla bekleyen huzurevi sakinleri, "Bor Ahmet Kuddisi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Niğde Belediyespor'a başarılar diler" pankartı açarak takımlarına destek verdi.

        İhtiyar delikanlılar, ilgiyle izledikleri maçtaki bazı pozisyonlarda ayağa kalkarak, heyecanlı dakikalar yaşadı.

        Huzurevi sakinlerinden 65 yaşındaki Ahmet Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbol maçına gençliğinde gittiğini belirterek, "Niğde Belediyespor’u desteklemek için geldiğim için çok memnunum. Niğde Belediyespor kalbimizde. Destekçisiyiz." dedi.

        73 yaşındaki Yılmaz Biray ise gençliğinde Ankara'da, İstanbul'da futbol maçlarına gittiğini belirterek, "Niğde Belediyespor'un mağlup olmasına üzüldüm. Ayağa pek pas yapamadılar. Üçüncü bölgede etkili olamadılar, penaltıyı atamadılar. Yıllar önce Hacettepelerin, Şekersporun Ankara’da, İstanbulda, deplasman maçlarına giderdik."diye konuştu.

        Biray, Niğde Belediyespor'un oyuncularını huzurevine beklediklerini belirterek, "Ben de Sivaslıyım. 58 numara formalı futbolcu vardı, çocukla görüşemedik ama. Galiba Sivas Belediyespor'dan gelmiş duyduğuma göre. Futbolcuları huzurevine bekliyoruz. Gelirlerse iyi olur dua ederiz. Hayır duamızı alırlar."dedi.

        Diğer huzurevi sakinleri ise Niğde Belediyespor'un 1-0 yenilmesinden dolayı üzgün olduklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler