Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Batman'ın Sason ve Kozluk ilçelerinde, terör örgütü PKK'ya ait sığınak içerisinde çok miktarda mühimmat ele geçirildiği bildirildi.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Sason ve Kozluk'ta terör örgütü PKK mensuplarını etkisiz hale getirmek, sığınak, barınak ve depo alanlarını imha etmek amacıyla operasyon düzenlendiği belirtildi.

        Operasyonlarda, sığınak içerisinde 93 savunma tipi el bombası ile 2 bidonda bin 998 biksi mühimmatı ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, terörle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlerin kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

        Açıklamada, cumhuriyet savcılığının talimatıyla ele geçirilen 93 savunma tipi el bombasının imha edildiği, bin 998 biksi mühimmatına ise el konulduğu bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler