Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZİNCAN (AA) - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Ergan Dağı Kış Oyunları ve Festivali'ne katıldı.

        Erzincan Valisi Ali Arslantaş, AK Parti Erzincan milletvekilleri Sebahattin Karakelle, Serkan Bayram, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut ile Ergan Dağı Kayak Merkezine gelen Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar'dan, kayak sporu alanında ilde yapılan çalışmalar ve hazırlanan projeler hakkında bilgi aldı. Ergan Dağı'ndaki gölün etrafında bir süre yürüyüş yapan Kurtulmuş, daha sonra sporcular için oluşturulan kamp alanına geldi. Kurtulmuş burada bir süre sporcularla sohbet etti.

        Kurtulmuş, similatörlü kayaklı koşu yarışması finalini izledi, dereceye giren sporculara ödüllerini verdi.

        Kayak Merkezinden dönüşte, yol güvenliğini sağlayan, AFAD deposu önünde yol uygulaması yapan polislerle sohbet eden Kurtulmuş, "Allah sizlerin yardımcısı olsun. Vatan savunması için ülkemizin dört bir yanında ve sınır dışında cansiperane şekilde görev yapan güvenlik güçlerimize şükran borçluyuz. Bu vesileyle bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum." diye konuştu.

        Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Fevzi Paşa Caddesi üzerindeki esnafı da ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler