Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş'ta terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince terör örgütü PKK/KCK adına faaliyet gösteren sözde "Bulanık-Malazgirt grubunun" faaliyetlerinin deşifre edilmesi amacıyla operasyon düzenlendiği bildirildi.

        Yemişen ve Mollakent köylerinde 10 şüphelinin adreslerinde eş zamanlı arama yapıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Arama sonucunda bir kalaşnikof, 46 kalaşnikof fişeği, bir kalaşnikof şarjörü ve iki ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. Tespit edilen 10 şüpheli şahsın adli işlemleri devam etmektedir. Ayrıca, 4 şahsın kaçak elektrik kullandığı tespit edilerek, elektrik şirketi tarafından cezai işlem uygulanması da sağlanmıştır.

        Halkımızın huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadele kapsamında operasyonlarımız kararlılıkla devam edecektir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler