Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, nice projeleri ülkenin hizmetine sunacaklarını belirterek, "Ama sadece tek bir isteğimiz var; çok daha hızlı, emin adımlarla bu projeleri, hizmetleri yerine getirmek için yolumuzun açık olması lazım. Yolumuzun açık olmasının yolu belli, 16 Nisan." dedi.

        Bakan Arslan, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Gemlik-Bursa kesiminin hizmete açılması Karsak bölgesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, İstiklal Marşı'nın kabulünün 96. yıl dönümünde halka hizmet etmenin memnuniyetiyle tüm çalışma arkadaşları adına herkesi saygıyla selamladığını söyledi.

        Havanın soğuk olduğuna dikkati çeken Arslan, tören alanını dolduranların Başbakan Yıldırım'ı beklediklerini belirtti. Arslan, bu yüzden tek bir konuya işaret etmek istediğini dile getirerek, şunları kaydetti:

        "Gerek Bakanlıkta, Karayolları Genel Müdürüm ve çalışma arkadaşlarım olmak üzere, gerek yüklenicilerimiz, müşavirlerimiz, mühendisinden teknikerine, teknisyenine ve işçisine yürüdüğümüz bu kutlu yolda, sizlerin izinden gitmek adına, gecemizi gündüzümüze katarak inşallah daha projeleri ülkemizin, insanımızın hizmetine sunacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu proje önemli ama tek başına önemli değil. Önemli olan Türkiye'nin her yerini ulaşılır, erişilir yapmak. Bu konuda liderimiz belli, Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Bu yolda yol göstericimiz belli, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım. Biz, sizlerin izinde inşallah daha nice projeleri ülkemizin hizmetine sunacağız. Ama sadece tek bir isteğimiz var; çok daha hızlı, emin adımlarla bu projeleri, hizmetleri yerine getirmek için yolumuzun açık olması lazım. Yolumuzun açık olmasının yolu belli, 16 Nisan."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler