Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesindeki Osmanlı mimarisinin seçkin örneklerinden İshak Paşa Sarayı'nda, havaların ısınmasıyla turist yoğunluğu yaşanıyor.

        Mimarisi ve tarihsel özelliğiyle Doğu Anadolu Bölgesi'nin en görkemli yapılarından biri olan İshak Paşa Sarayı, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

        Her mevsim ziyaretçi ağırlayan İshak Paşa Sarayı'nda havaların ısınmaya başlamasıyla turist yoğunluğu artıyor.

        Yerli ve yabancı turistler, İshak Paşa Sarayı’nın muhteşem manzarası eşliğinde, çevredeki çay bahçeleri ve mesire alanlarında piknik yapıp eğleniyor.

        Ziyaretçiler, İshak Paşa Sarayı’nın yanı sıra bölgedeki Urartu Kalesi, Beyazıd Camisi ve Ahmed-i Hani Türbesi'ni de gezme fırsatı buluyor.

        Yetkililer, bölgede önümüzdeki günlerde havaların daha da ısınmasıyla yöreyi ziyaret edecek turist sayısında artış beklediklerini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler