Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUNCELİ (AA) - Tunceli'deki operasyonlar sonucu etkisiz hale getirilen DHKP/C terör örgütü üyeleri için yapılan olay yeri incelemesinde, insana ait olduğu düşünülen çok sayıda kemik parçası bulundu.

        Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 28 Şubat'ta İl Jandarma Komutanlığınca, Hozat ilçesi Dalören bölgesinde, olay yeri inceleme ekipleri, adli tıp uzmanı ve terör örgütü mensuplarının ailelerinin avukatlarının da katılığı olay yeri inceleme çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

        Açıklamada şunlar kaydedildi:

        "Olay yeri inceleme çalışmaları neticesinde insana ait olduğu değerlendirilen çok sayıda kemik parçası, bir adet kalaşnikof piyade tüfeği, bir adet el bombası, 2 adet mutfak tüpü ve bir adet kalaşnikof şarjörü ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınarak kemikler DNA incelemesi için adli tıp kurumuna gönderilmiştir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler