Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne'nin Keşan ilçesinde sokakta uyuşturucu satanlara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 29 kişiden 10'u tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, jandarma ekipleri yaptıkları istihbarat ve çalışmalar sonucunda Keşan ilçesinde bazı adreslere operasyon düzenledi.

        Operasyonlarda 750 adet uyuşturucu nitelikli hap, 4 tabanca, 105 adet tabanca fişeği ve 8 adet hassas terazi ele geçirildi.

        Olayla ilgili 29 kişi gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadelerinin ardından Keşan Adliyesine getirilen şüphelilerden 10'u tutuklandı. Diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

        Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, Çorlu, İpsala ve Keşan ilçesinde de bazı adreslere operasyon düzenledi. Operasyonlarda yakalanan 32 kişi gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler