Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN (AA) - Bartın merkezli 6 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında mahkemeye sevk edilen 3 kişiden 1'i tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, FETÖ/PDY'ye yönelik Bartın merkezli Ankara, İstanbul, Kastamonu, Karabük ve Sakarya'da düzenlenen operasyonda, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları iddiasıyla 14 kişi gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılardan 3'ü adliyeye sevk edildi.

        Şüphelilerden N.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheliler M.G ve A.E. ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

        Bartın merkezli 8 Mart’ta 6 ilde düzenlenen operasyonda, aralarında öğretmen ve askerlerin bulduğu 14 kişi gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler