Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Özel Sporcular Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası, Antalya'nın Kemer ilçesinde yarın başlayacak.

        Kiriş Mahallesi'nde bir otelde Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı'nın (TESYEV) destekleriyle Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) tarafından düzenlenen şampiyonaya, 66'sı kadın, 100'ü erkek olmak üzere toplam 166 sporcu katılacak.

        Şampiyona, 8-11, 12-15, 16-21 ve artı 22 yaş kategorilerinde, otizm, mental ve down sendromu disiplinlerinde yapılacak.

        TÖSSFED Başkanı Birol Aydın, düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada, yarın başlayacak müsabakalar sonrası seçilen özel sporcuların Masa Tenisi Milli Takım aday kadrosunu oluşturacağını ifade etti.

        Aydın, TÖSSFED'in Türkiye'de en hızlı büyüyen federasyon olduğuna değinerek, "Şu anda 520 spor kulübümüz, 81 ilde de teşkilatımız var. Güneş ışığı görmeyen çocuklara spor yaptıran bir federasyon olarak çok mutluyuz. Buradaki başarılı sporcular, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler