Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in ikinci bölümünde 8 maçta 7 puan alan Akhisar Belediyespor, 2017 yılında ligde en az puan toplayan takımlar arasında yer alıyor.

        Ligin 24. haftasında iç sahada Trabzonspor'a 3-1 yenilen Ege temsilcisi, 27 puanla 14. sırada bulunuyor.

        Sezonun 16 haftalık ilk bölümünü 20 puanla tamamlayan Akhisar Belediyespor, ikinci bölümde 2017'de çıktığı 8 maçta, 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi alıp 7 puan kazandı.

        Akhisar Belediyespor, 37 puana ulaştığı geçen yılki performansının 10 puan gerisinde kaldı.

        Bu yıl dış sahada oynadığı 4 maçı da kaybeden Akhisar ekibi, 7 puanı iç sahada kazandı.

        - En az puan toplayan ekipler içinde

        Akhisar Belediyespor, 2017'de beşer puan elde eden Osmanlıspor, Bursaspor ve 1 maçı eksik Gaziantepspor'dan sonra en az puan toplayan ekipler içinde yer aldı.

        Ligde 2017'deki ilk maçında 17. haftada Kardemir Karabükspor'a 1-0 yenilen yeşil-siyahlı ekip, 18. hatada Kayserispor ile golsüz berabere kaldı. 19. haftada Galatasaray'a 6-0 yenilen Akhisar Belediyespor, 20. haftada Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup etti. 21. haftada Beşiktaş'a 3-1 yenilen Ege temsilcisi, 22. haftada Antalyaspor karşısında 3-0 kazandı.

        Akhisar ekibi, 23. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği yenilgisinden (2-0) sonra Trabzonspor karşısında da mağlubiyetten (3-1) kurtulamadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler