Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'nın Ceyhan ilçesinde yasa dışı gösterilerin düzenlendiği mahallelerde bin polisin katılımıyla "huzur" uygulaması yapıldı.

        İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı terör, özel harekat, uyuşturucuyla mücadele, çevik kuvvet ve asayiş ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zaman zaman yasa dışı gösterilerin düzenlendiği ve uyuşturucu ticareti olaylarının yaşandığı mahallelerde denetim gerçekleştirdi.

        Bin polisin katıldığı uygulamada, çevik kuvvet ve özel harekat ekipleri uzun namlulu silahlarla bölgenin güvenliğini sağladı.

        Ekipler, sokaklarda yaya halde ilerleyerek şüpheli kişi ve araçları durdurup, arama yaptı.

        Denetimlerde, 650 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sisteminde sorgulaması yapıldı, 320 araç kontrol edildi, 12 araç sahibine evrak eksikliğinden 11 bin 274 lira para cezası uygulandı, polisin görevini yapmasına engel olmak isteyen 2 kişi ise gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler